Cirkusponnyns historia 3

Ydris cirkus var välkänd i Jorvik, främst genom de han fick sina hästar att genomföra. Främst använde sig Ydris av stora vackra freiser hästar som genom sina fina hållningar och utstrålning fångade hans besökare.

 
 
Men han behövde något nytt, besökarna ville se nya saker. Därför hade han nu skaffat sig de två nya ponnysarna som han hittat i gruvan och han hoppades att de skulle få hans cirkus att blomstra ännu mer. De två ponnysarna bands fast utanför cirkusen eftersom stallet redan var fullt av de stora hästarna.
 
 
Men Ydris trodde inte att de två små hästarna skulle lida av den friska luften. De var säkert vana vid att vara ute året om. Så där fick de stå och natten blev kall och de hade bara varandras värme som hjälp mot kylan.

Tidigt på morgonen började så Ydris träningen av sina nya tillskott. Men ingen av dem förstod vad Ydris ville att de skulle göra, vilket gjorde Ydris rasande. Ut ur tältet gick han och dragon hoppades att han inte skulle komma tillbaka. Men sådan tur hade inte de två vännerna, för snart var Ydris tillbaka och i sin hand höll han ett långt föremål. Dragon som till sin vana var ganska nyfiken av sig hann inte reagera innan föremålet flög genom luften och landade med en klatsch på hans rygg.

 
Piskrappet fick honom att stegar i förtvivlan men piskan ven om och om igen. Dragon hade just fått reda på den stora hemligheten bakom Ydris framgång, han skrämde sina hästar till total lydnad. Men det var inte bara piskan han använde, nej de dagar han inte var nöjd med träningen satte han de båda vännerna i törnebuskarna där taggarna rispade deras små kroppar.
 
 
I veckor fortsatte träningen och bestraffningarna.
 
 
När grundträningen son Ydris kallade den var över började eld träningen. Cirkusens huvudnummer bestod nämligen i att hästarna hoppade genom brinnande ringar, men eftersom freiser hästarna var så stora riskerade de att bränna upp sin fina man.
 
 
Vilket skulle vara en katastrof för Ydris. Därför började han träna Dragon och Rose till att hoppa genom ringarna. Dragon såg på elden som slickade ringarnas kanter och han tog ett steg bort från ringen. Men piskan i ydris hand drev honom vidare. I ren desperation hoppade han genom ringen och kände hur elden brände hans kropp och Rose hoppade efter.
 
 
Först tränades de att hoppa genom en ring men snart ökade Ydris deras nummer till att inkludera två och slutligen tre ringar.
 
 
 
Dragon och Rose gjorde sitt bästa men Ydris var sällan nöjd med deras prestationer och de fick ofa känna på piskan.
 
 
 
 
 
Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus