Runhästen del 5

 
Hon stod i en hage som omgavs av gröna träd och höga berg. Allt var så färgrikt och nytt att hon inte hörde stegen från hovarna förens en ryttare och häst uppenbarade sig vid hagens öppning.
 
 
Av vaktande såg Rosen på håll hur flickan tog av de konstiga sakerna från hästen och sedan släppte in den i hagen, för att sedan gå därifrån.
 
 
Den bruna hästen travade glatt in i hagen men Rosen höll sig lite på avstånd.
 
 
Men nyfikenheten fick henne att gå närmre och snart hade Rosen och Jewel som hästen hette lärt känna varandra och tillsammans sprang de runt i hagen.
 
 
 
 
Men när eftermiddagen började lida om kväll kom flickan tillbaka för att hämta hem Jewel, men denna gång var hon inte ensam.
 
 
Rosen höll sig åter på avstånd från flickorna och såg på när flickan hon sätt på morgonen åter satte på Jewel de där konstiga sakerna och sen hoppade upp på hennes rygg.
 
 
Medan den andra flickan höll sig en bit ifrån och bara kollade på, eller nej det var inte på Jewel hon tittade utan på Rosen.
 
 
 
Rosen såg Jewel gå iväg med sin ryttare och den andra flickan följde efter, men vid ingången stannade hon och såg på Rosen och viskade:

-          Det är något väldigt speciellt med dig.

Sedan gick hon efter Jewel. Det hade inte gått någon lång stund innan Rosen började känna sig ensam och började bege sig ner från berget efter sin nya vän, men Jewel syntes inte till. Däremot gick Rosen snart ifatt den andra flickan som hamnat på efterkälken. Flickan stannade upp när hon hörde hennes steg och såg sig om. Rosen stannade upp en kort stund men något drev henne mot flickan och snart stod hon framför henne. Flickan vars namn var Helena sträckte fram sin hand mot henne och när Rosen nuddade hennes hand infann sin ett stor lugn i henne, hon kände sig hemma.

 
Rosen följde med Helena hem och från den dagen var de oskiljaktiga. Tillsammans med mång andra arbetade de för att besegra det onda väsendet. Aldrig igen glömde Rosen vem hon var eller vart hon kom ifrån och en gång varje år besökte hon den plats där hennes mor alltid fanns vid hennes sida.
 
 Slut
 
(Tack till Linn som lånat ut sin tid och sina hästar så denna saga kunde bli klar <3 )
Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Crystal Silverwater

Å va fin den var! <3

Svar: Tack, det tog ett tag att göra klart den ;)
Helena None

»»»»»»»» 2014-05-05 | 21:20:25 | http://www.crystalsilverwater.blogg.se

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus