Cirkusponnyns historia

Uppe i de gröna bergen levde en gång en ponny vid namn Dragonheart.
 
 
 
Där bodde han tillsammans med sin tvillingsyster Onyxrain och sina föräldrar och de levde ett lugnt och stila liv.
 
 
 
Dragon och hans syster lekte hela dagarna och busade tillsammans. Men så en dag kom det konstiga figurer upp i bergen och Dragons visa föräldrar förstod att det inte var några snälla varelser. Varelserna som visade sig vara människor försökte fånga in ponny familjen och lyckades skilja syskonen från föräldrarna. Det sista Dragon hörde från sina föräldrar var att de skulle springa så fort de kunde. Dragon fick med sig sin syster och tillsammans sprang de ner för bergen.
 
 
Men där lurpassade fler människor. För att Onyx inte skulle bli tagen av männen gick Dragon emellan sin syster och de elaka människorna.
 
 
Männen fångade in Dragon som stegrade sig och gjorde allt i sin makt för att komma loss. Dragon såg sin syster försvinna bort i fjärran och han förstod att det kanske var sista gången han såg henne. Men hon var fri och det var allt som betydde något för honom.
 
Männen förde Dragon till havet där en båt med containrar väntade på att förflytta männens fångst till nya platser på ön. Dragon placerades i en av dem och så bommades den igen. Där inne var det mörkt och trångt, inte alls som han var van vid. Han var på väg bort från sin familj och den trakt där han hörde hemma. 
Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Crystal Silverwater

Å vilken bra inledning! Jättefina bilder du fick till!

Svar: Det var tack vare dig :D hade inte fått till dem annars <3
Helena None

»»»»»»»» 2014-05-09 | 19:16:24 | http://www.crystalsilverwater.blogg.se

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus