Cirkusponnyns historia 2

Dragon fördes tillsammans med andra ponnys till en av de stora gruvorna i Jorvik.

 
Där inne var det inte mycket bättre än i containern, men han kunde röra på sig bättre. I gruvan satte männen på honom selar och han fick dra stora vagnar med sten och kol. Ett mycket jobbigt arbete som krävde mycket av ponnysens energi och lycka. Men han hade de andra ponnysarna som jobbade med honom.

Det var särskilt en av dem han gillade extra mycket, hon hette Tequila Rose och påminde Dragon om Onyx. Dragon som till lynnet var en mycket energisk och lekfull ponny gjorde allt för att hans vän skulle må bra.

 
Även om han själv hade ont försökte han ge av den lilla energi han hade till Rose som ibland led mycket illa av selarnas eviga skavande.
 
 
Och när dagarna var som jobbigast och hårdast berättade de och drömde sig tillbaka till sina hemtrakter.
 
 
Men så en dag kom det en ny person till gruvan.
 
 
Mannens namn var Ydris och ägde traktens cirkus och han hade kommit till gruvan för att leta efter duktiga ponnys som kunde göra hans berömda trick. Dragon var som alltid igång och gjorde sina konster och när Ydris fick syn på honom visste han att detta var en ponny som skulle kunna gå långt i cirkusens tjänst.
Men Dragon ville inte lämna Rose i gruvan så han vägrade följa med, men Ydris gav inte upp så lätt utan köpte även Rose från gruvan och än en gång befann sig Dragon i en container, men denna gång hade han Rose vid sin sida.
 
 
 
Vad skulle hända dem nu?
Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Crystal Silverwater

Spännande! Mera! ;-)

Svar: Nu är hela uppe :P
Helena None

»»»»»»»» 2014-05-09 | 19:23:21 | http://www.crystalsilverwater.blogg.se

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus